30 Maj 

Söndag den 30e Maj och det är ju morsdag idag. Har haft en otroligt fin dag tillsammans med mina två bustroll och sambon. Dom kom faktiskt in med frukost på sängen till mig imorse & så hade sambon köpt en parfym ifrån märket Lancome som morsdag - present. Älskar den, aldrig haft en sådan fräsch parfym innan!

.

Åkte iväg tidigare imorse & handlade åt min kära mamma då hon blivit sjuk. Vi ska därför fira henne i efterskott när hon blivit frisk men det hon inte visste om var att jag hade köpt blommor till henne, hon blev riktigt glad för det & bara det leendet gjorde hela min dag. Tror inte det är Corona hon har , håller tummarna för det i alla fall då man aldrig kan veta säkert.

Bjuder på lite härliga bilder från våran dagsutflykt till en skola lite länge bort från där vi bor, typ barnens favorit plats på sommaren. En jätte rolig lekpark med stor fotbollsplan som grabben älskar haha. Tog med frukt och Festis samt vatten till barnen och A envisas med att ha kofta på sig, hon har en vilja som heter duga den lilla damen. Dock rök den av efter en stund.

.

Nu på kvällen vankas lite jobb och dusch / nattning av barn sen blir det till att sova så man orkar med morgondagens äventyr också , vi hade 20+ idag och det ska bli nå likande imorgon så det lutar åt lite jobb på balkongen när dottern sover lunch! Ha en fin kväll🤎


#𝙱𝚎𝚜𝚝𝚘𝚏𝚗𝚘𝚞𝚠

Gillar

Kommentarer

tildablanksvard
tildablanksvard,

Vilka härliga bilder!

nouw.com/tildablanksvard
josephinehedstrom
josephinehedstrom,

Åh jag älskar lancome, bästa produkterna som finns, jag har själv en parfym från de som jag inte kan leva utan nu!

nouw.com/josephinehedstrom
Karolinehannas
Karolinehannas,

Ja dom har riktigt goda parfymer!

nouw.com/karolinehannas