Det blev akut

Hej på er. Snacka om en omtumlande natt! Började med att jag igår kväll fick otroligt ont i magen och jag lider ju utav sjukdomen ”ulcerös kolit” som innebär att man har en tarmsjukdom och är överkänslig mot laktos osv, haft den sedan jag var 11 år och först så trodde jag att det var pga den som jag fick ont , man kan ju få så kallad ”skov” som är ett återfall av sjukdomen men ack så fel jag hade. Var inte pga den jag hade ont, smärtan var något mer kraftfull. Sambon fick ringa 1177 och dom i sin tur efter ett relativt långt samtal skickade en ambulans hem till oss och när dom väl var på plats så låg jag och krampade-ish, hyperventilerade typ, så jag fick morfin som skulle dämpa de värsta kramperna och smärtan, vilket det gjorde men denna värk var något hemskare än vad jag ens kunnat föreställa mig så den smärtan och dom kramperna kom hela tiden tillbaka trots behandling.

Väl inne på sjukhuset så fick jag ett rum direkt och massa prover togs kors och tvärs , sedan kom läkaren efter en stund och han beslutade rätt så snabbt när han hade undersökt mig att ta in mig på röntgen omgående för att se vad som orsakar min smärta. OM han hittade orsaken - JA det gjorde han och det tog seriöst 5 minuter att hitta felet och det rör sig då om en blindtarmsinflammation som jag har.

Fick då åka in på akut OP imorse, kanske 1 timma efter röntgen och där tog dom då bort HELA min blindtarm , den operationen tog ca 2 timmar och jag har seriöst aldrig varit så utmattad av smärta tidigare och jag har nu fått ett rum över natten på kirurgen. Tanken är att jag ska få åka hem imorgon om allt fortsätter flyta på. Proverna visar ju bra, jag behöver bara återställa mig då dom tror att jag fick en ångestattack i ambulansen..

Så.. med det sagt så får jag se på julkalendern ensam ikväll på rummet och jag är så ledsen att missar när barnen öppnar första luckan i kalendern, det gör så ont i mig men jag vet att dom har det mysigt där hemma med deras super pappa som är så grym i egentligen alla lägen men extra i sådana här lägen. Åh jag längtar bara tills jag får krama om familjen igen!

Hoppas ni mår bra i alla fall!

#Bestofnouw

Gillar