Veckans lista

Skulle det inte vara roligt att börja med någon typ av lista igen, vill ändå uppdatera bloggen så mycket jag kan nu så jag kör en klassisk "veckans lista" denna gång och så ser vi hur det blir. Let´s go!


VECKANS MÅENDE : Skulle ändå säga OK på denna. Har en del hormoner som gör mig osäker men denna veckan har det varit ganska lugnt på den fronten.


VECKANS PASS : Jag har inte hunnit med träningen då jag haft så mycket komplikationer med min rygg på sistone, men här är en bild från ett grymt konditionspass för någon månad sedan. GUD vad jag längtar tillbaka till gymmet!


VECKANS KÖP: Det är helt klart madrassen vi köpte på black week i söndags. Den skulle kosta 7600 kr men vi köpte den för 3000?! Snacka om KAP!


LÅTEN SOM VARIT PÅ REPIT : Denna

VECKANS PROGRAM: Skulle nog säga att det var "Helenuis Hörna" i söndags när Joakim Lundell medverkade, det var en sådan personlig och fin intervju så jag blev lite tårögd och tagen när jag såg den. Har ni inte sett den så finns den på tv4 play. Recommend!


VEKCKANS JOBB: Alla våra blitz på kvällarna med teamet, nät vi sitter och jobbar ihop. Är så kul och nu har vi även såna mysiga morgonstunder ibland.


VECKANS BLOGG : @ssandraaf @mwlco @sandraagren & @moawendelhag är bloggar jag genuint gillar jag tycker ni borde spana in!


VECKANS GODASTE: Inget slår en god morgonkaffe!

#Bestofnouw

Gillar